Yoga & meditationsresa 

Yoga & meditationsresa

Glastonbury, England 1-5 augusti 2018

En magisk resa för Hela Dig - för din kropp, din själ, ditt sinne och ditt hjärta. 

Anna Larsson - spirituell guide och Rosa Åkerman - soundhealer och yogalärare har tillsammans satt samman denna fantastiska resa. Det här är en resa för dig som vill få en möjlighet att helt och fullt förankra dig i din kropp, ditt sinne, ditt hjärta och Allt som Är DU. 


Rosa kommer att guida oss i en lugn och närvande yoga som anpassas efter just din kropps möjligheter. Du guidas i mindfulness meditationer som stillar ditt sinne.
Du får möjlighet att släppa taget om det som inte gagnar dig längre, allt för att hitta in i dina inre rum, så att du med närvaro kan möta ditt sanna jag. Hitta din inre kraft. Få en djupare förståelse för chakrapsykologin.
Låt din röst få göra sig hörd, vi tonar och sjunger mantran. Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne. 


Anna guidar oss på denna magiska plats som sägs vara Jordens hjärtchakra.
Vi tar hjälp av de energier som finns här för att läka oss på ett djupare plan och ta fram vår egen fulla kraft. Vi besöker helande källor för djupa reningsbad, besöker kraftplatser, mediterar uppe på The Tor och förbinder vårt hjärtchakra med jordens hjärtchakra. 

Glastonbury
kanske mera känt som det mytomspunna Avalon. En plats dit människor tagit sig på pilgrimsresor i många många århundraden, för att beröras av den magiska energin som platsen håller.
En resa till Glastonbury lämnar ingen oberörd.
Avalon är för många starkt förknippad med den heliga Graalen, riddarna kring runda bordet, king Arthur, magikern Merlin, Maria Magdalena och gudinneenergier.


Om Rosa

Rosa har 14 års erfarenhet av olika yogaformer hon guidar med glädje och värme. I sitt arbete som yogalärare, massageterapeut och soundhealer finns också kärleken till ljudets och röstens kraft. Rosa håller regelbundet fantastiska gongbad och soundjourneys.
Läs mer på Rosas hemsida www.kroppsreconden.se


Om Anna
Anna arbetar som spirituell guide och vägledare.

I flera år har Änglarna använt sig av Anna som kanal, för att förmedla djup vägledning och budskap till människor. 
Det här blir tredje gången Anna arrangerar en spirituell resa till Glastonbury. 


Tid för reatreten
Resan är den 1-5 augusti. 
Vi börjar onsdagen den 1:a augusti kl: 10.00 och avslutar söndagen den 5:e kl:16.00 

Plats för reatreten är
Avalon room at the Glastonbury Ecperience Courtyard.

Detta är vår bas/samlingsplats under våra dagar tillsammans, här hålls yogan. En stor del av tiden kommer vi att tillbringa utomhus, i Glastonburys vackra landskap,  där kommer vi att besöka kraftplatser och helande källor.

Resans pris
Resans pris är 7.900 kr, i priset ingår deltagande i resan/reatretet, inträde till Chalice Well och Glastonbury Abbey, bussutflykt till den närbelägna medeltidsstaden Wells där vi bl a besöker den berömda katedralen och mediterar i den fantastiska biskopsträdgården.  

Flyg, boende och mat ordnar du på egen hand.


Anmälan
För att bekräfta din anmälan betalar du in anmälningsavgiften på 2500 kr. Anmälningsavgiften är bindande och ej återbetalningsbar. Resterande 5400 kr betalas senast 60 dagar innan resan.Betalning gör du till bank-giro 5132-7831 ( Rose-Marie Rosa Åkerman).


Glastonbury och omgivningen
Kanske vill du förlänga din resa någon dag för att utforska omgivningen. Att åka buss i södra England är både lätt och billigt. Varför inte passa på att besöka Stonehenge, Bath, eller någon annan magisk plats. Kanske vill du avsluta din resa med en eller två dagar i London.


Boende
Nedan hittar du länkar till boenden i Glastonbury
https://www.booking.com 
https://www.glastonbury.co.uk 
för mer boende alternativt kan du vända dig till Anna.

Att resa till Glastonbury

För att ta dig till Glastonbury flyger du antingen till någon av Londons flygplatser eller till Bristol. Sedan tar du dig vidare med buss till Glastonbury.

Flygresor finns i skrivande stund från ca 800 kr t/r

Du kan flyga antingen till London alternativt till Bristol. Bra flygsajter att hitta biljetter på är bl a

Varmt välkommen att medverka på denna Magiska resa!

I glädje och kärlek
Anna och Rosa